een gezond kleurtje

als ik aan het werk ben staat er altijd een grote fles water op mijn bureau, tussen de stapels papier. en op de vensterbank heb ik meestal een zak biologische winterwortelen liggen. als ik na moet denken knabbel ik ondertussen wat wortel. beter dan een sigaret opsteken (wat trouwens ook niet mag). dat zou je tenminste denken.

eergisteren vroeg iemand me opeens wat ik met mijn handpalmen had gedaan, waren dat resten van henna ofzo? ik keek er verbaasd naar. het leek inderdaad een beetje alsof mijn wortelen hadden afgegeven. ‘kheb mijn handen dus maar even gewassen en dacht er verder niet bij na. tot ik gistermorgen uit de douche kwam en bij gewoon daglicht nog eens goed keek. ondanks de lange douche waren mijn handpalmen nog steeds een beetje oranje. niet extreem, wel onmiskenbaar. tot zover mijn gevoel dat ik gezond bezig was. teveel vitamine a is vast ook niet goed.

nu heb ik komkommer gekocht en van die zakjes gemengde ijsbergsla, maar ik wil natuurlijk niet groen uitslaan binnenkort. heeft iemand tips voor alternatieven?

3 thoughts on een gezond kleurtje

  1. Ik zou een flesje goede witte wijn proberen. Ik heb daar eens rode wijnvlekken mee weggekregen op mijn kostuum. Waarschijnlijk helpt het ook uitstekend bij inwendig gebruik.

  2. ik vind het niet zo’n goed plan, dat witte wijn drinken op kantoor. zelf had ik inmiddels al radijsjes verzonnen en matzes.

    ik drink trouwens liever rood, geeft een leuk blosje ook.

  3. Het lijkt me, hoe dan ook, een gezond dieet. Overigens, Kapucijners zijn ook niet te versmaden. Het speet me daarom een aantal weken geleden in mijn krant te moeten lezen dat ze het bijltje er bij neer gaan gooien. Er zijn er nog maar vijf over die de boel niet meer kunnen bijbenen en met nieuwe roepingen wil het niet erg vlotten. Jammer wel, dat zo’n instituut uit de stad verdwijnt.

Leave a Reply